Zellerszáras mártogatós
Gyors, olcsó és nagggyonnn finommm!!!
A bagettet szeleteld fel, locsold meg az olívával,
tedd be a sütőbe. 10 perc alatt ropogósra sül.
A fokhagymát zúzd össze, majd keverd a sajtkrémhez,
ízesítsd sóval és borssal.
A krémet kend a bagettekre,
és így kínáld a csíkokra vágott
zellerszárral, és sárgarépával.
Hozzávalók
Elkészítés lépései:
A bagettet szeleteld fel, locsold meg az olívával,
tedd be a sütőbe. 10 perc alatt ropogósra sül.
A fokhagymát zúzd össze, majd keverd a sajtkrémhez,
ízesítsd sóval és borssal.
A krémet kend a bagettekre,
és így kínáld a csíkokra vágott
zellerszárral, és sárgarépával.


Engem a zellerszár tisztítása és az érdekel,hogy meddig tartható el?
A szárzeller az egyik zellerfajta.
Vastag szára roppanós.
Csak akkor kell lehúzni a fölső réteget, ha szálas.
Ezt úgy lehet megtudni, hogy eltörjük és ha szálak maradnak a törésnél, akkor ezeket le kell húzni.
A zellerszár megfonnyad, ha már nem ehető.
1-2 hétig is eláll hűtőben.